Завтра через закриття вул. Гайдамацької на ремонт зміняться маршрути громадського транспорту

Юлія Субота  |  Понеділок, 29 червня 2015, 17:55
30 червня у Львові закриють на ремонт останній шмат вулиці Гайдамацької.
Завтра через закриття вул. Гайдамацької на ремонт зміняться маршрути громадського транспорту

Завтра, 30 червня, о 09:00 у місті буде перекрито останній шмат вулиці Гайдамацької для капітального ремонту. Мова йде про ділянки від вул. Лобачевського до вул. Замарстинівської та перехрестя вул. Гайдамацька-Замарстинівська.

Загалом, ремонтні роботи ведуться на 1.5 км дороги й включають у себе заміну інженерних мереж, дорожнього покриття, тротуарів, освітлення та трамвайних колій.

У зв`язку із ремонтом вже внесено зміни у рух міських маршруток та трамваїв, які курсують згаданими вулицями. Так, змін вже зазнали так маршрути, як автобуси №9 та №20, а також трамваї №2 та №6. 

Маршрутні таксі згаданих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр. Чорновола та по вул. Липинського, а трамвай № 6 курсує за зміненим маршрутом по вулицях: Чернівецька - Городоцька - Б. Хмельницького - Замарстинівська - Торф’яна.

Додамо, що 26 червня у зв’язку з ремонтом для проїзду вже закриті вул. Промислова на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького та вул. Хмельницького на ділянці від пл. Криничної до вул. Гайдамацької і вул. Гайдамацька на ділянці від вул. Хмельницького до вул. Лобачевського.

 
comments powered by HyperComments