У Львові Alfa Jazz Fest пікетували театром "російського" абсурду (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 27 червня 2015, 17:51
27 червня у центрі міста відбувся
У Львові Alfa Jazz Fest пікетували театром "російського" абсурду (ФОТО)

Сьогодні, 27 червня, у центрі Львова громадська організація "Економічний бойкот" організувала театралізований пікет проти проведення фестивалю "Alfa Jazz Fest", що цими днями саме проходить у місті.

Організатори акцію акцентують увагу на тому, що вони жодним чином не проти проведення таких фестивалів та джазу в цілому, мова йде про те, що фінансує дійство російський "Альфа банк". Останньою краплею стало оголошення інформаційним партнером джазового свята газети "Вести".

Активісти підійшли до організації пікету із гумором та зробили його театралізованим: площею Ринок пройшов пікет-театр, до якого увійшли російські: кривава матрьошка, баришні, ведмідь, водка, бліни з лопати, ватники, музикант з балалайкою. 

Як розповіла одна із активісток пані Наталя, у час війни з окупантом та агресором недопустимо проводити схожі події у будь-якому українському місті, тим паче у Львові. 

Коли пікет набув свого апогею, дійшовши до підніжжя сцени "Alfa Jazz Fest", реакція слухачів була дуже різною: хтось дивувався, хтось російською мовою висловлював незадоволення, а хтось просто мовчав. Таких була більшість.

Реакція організаторів на резонансних пікетувальників була чи не миттєвою: до журналістів та активістів підійшов дебелий чоловік у футболці з написом "security" та із непорушним виразом обличчя взявся знімати лиця активістів та журналістів на камеру. 

 

comments powered by HyperComments