У Львові відкрили перший у місті флагманський Центр сучасних технологій "Воля" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 26 червня 2015, 14:24
26 червня у центрі Львова урочисто відкрили центр сучасних технологій від "Волі".
У Львові відкрили перший у місті флагманський Центр сучасних технологій "Воля" (ФОТО)

Сьогодні, 26 червня, у самому центрі Львова, на проспекті Шевченка, 3, відбулось урочисте відкриття першого флагманського Центру сучасних технологій компанії "Воля" в Україні.

"Воля" - лідер ринку цифрових розваг, саме тому у новому центрі на відвідувачів чекає нова система спілкування з клієнтами, коли абоненти не лише отримуватимуть кваліфіковані та оперативні відповіді на свої питання, а й зможуть тестувати інноваційні послуги провайдера.

Окрім безпосередніх консультацій та тестування новітніх послуг та обладнання "Волі", кожен відвідувач матиме змогу підключитись до безкоштовної wi-fi мережі.

"Незважаючи на складні для України часи, коли багато хто думає, що ризик будь-яких інвестицій дуже високий, ми й далі реалізуємо нашу програму розвитку всіє системи обслуговування. Тільки за минулий рік компанія вклала в цей напрям понад 310 мільйонів гривень. Ми віримо, що рано чи пізно конкурентна боротьба між великими гравцями в телекомунікаційній галузі переміститься у сфері сервісу", - розповів генеральний директор компанії "Воля" Джордж Жембері. 

У рамках відкриття компанія підготувала своїм клієнтам чимало сюрпризів, серед яких подарунки, розважальна програма та фуршет.  Також ті люди, які з 26 по 30 червня відвідають Центр сучасних технологій компанії "Воля" матимуть змогу виграти планшет iPad Mini. 

comments powered by HyperComments