Цими вихідними на Львівщині пройдуть патріотично-військові навчання

Юлія Субота  |  Четвер, 25 червня 2015, 22:19
27-28 червня у Зашкові пройде військово-патріотичний табір.
Цими вихідними на Львівщині пройдуть патріотично-військові навчання

Вже за кілька днів, 27-28 червня, у селі Зашків, що під Львовом, пройде  військово-патріотичний табір "Зашків-2015", де відбудеться патріотичний вишкіл дітей та молоді, а також ознайомлення з історією рідного краю.

Окрім цього, учасників табору навчать як поводитись у кризових ситуаціях та як захистити себе у разі такої потреби. У рамках дійства також відбудеться дискусія на тему "Як згуртувати навколо себе людей для оборони держави".

Не омине молодих свідомих українців і вишкіл у полових умовах, навички якого дуже часто можуть врятувати життя у патовій ситуації. Загалом, програма "Зашкова-2015" є доволі насиченою та розрахованою на розвиток різних якостей справжнього українця.

Як зазначають організатори військово-патріотичного табору, головна мета події - виховання у дітей та молоді національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму, дисциплінованості, виховання фізично, інтелектуально та духовно розвиненої молоді, пропаганди здорового способу життя, популяризація дитячо-юнацького, молодіжного патріотичного руху.

comments powered by HyperComments