У львівських маршрутках підвищеного комфорту пропонують мінералку та свіжі газети

Юлія Субота  |  Середа, 24 червня 2015, 16:44
У нових маршрутках на львів`ян чекає кондиціонер, кава та м`яті жуйки.
У львівських маршрутках підвищеного комфорту пропонують мінералку та свіжі газети

Днями містом у тестовому режимі почали курсувати особливі маршрутки підвищеного комфорту, ціна проїзду у яких становить 15 гривень, проте у цю вартість входить ряд послуг.

Окрім безпосередньо проїзду у чистому 7-8-місному салоні пасажир може розраховувати на кондиціонер, інтервал руху 10-15 хвилин, мінеральну воду та свіжу газету.

За окрему плату пасажир може замовити у водія каву чи придбати мокрі серветки тощо. Також у транспорті можна розраховуватись платіжною карткою.

Окрім цього,  маршрутки підвищеного комфорту їздять до 00:00, коли звичні маршрути припиняють свою роботу на годину чи кілька раніше. 

Поки маршрут підвищеного комфорту їздить від просп. Червоної Калини до центру міста. Проте, як зазначає начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир, зараз маршрутки їздять у режимі таксі, оскільки не мають чітко визначених зупинок. Найближчим часом має бути обрано місця зупинок для транспорту з підвищеним комфортом і їх можна буде відслідковувати через GPS.

У найближчій перспективі планується сполучити маршрутками підвищеного комфорту Рясне-2 із центром, а з часом і смт. Брюховичі та с. Сокільники. 

comments powered by HyperComments