За іронією долі "Народний фронт" у Львові вимагав відставки Яценюка (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 24 червня 2015, 14:11
24 червня у Львові відбувся масштабний мітинг проти підняття комунальних тарифів.
За іронією долі "Народний фронт" у Львові вимагав відставки Яценюка (ФОТО)

Сьогодні, 24 червня, на вулиці міста вийшли десятки невдоволених зростанням тарифів на комунальні послуги людей. Прийшовши на дійство завчасно журналісти Справжньої Варти побачили чимало чоловіків характерної зовнішності, які чекали "команди".

Як розповів один з мітингувальників пан Михайло у ексклюзивному коментарі Варті: "Я тут за гроші, відразу кажу. А шо?".

Організаторами акції незадоволення виступили громадська організація "Народний фронт" та Комітет захисту прав громадян, які відомовились коментувати проплачених елементів мітингу.

Головні умови мітингувальників озвучив ведучий дійства Андрій Корчинський: "Створити протягом 10 днів комісію за участю представників страйккому, журналістів, представників виконавчої влади Львова та депутатів міської ради, яка перерахує ціни, які встановив Уряд, на тарифи в ЖКГ; оприлюднити результати роботи комісії у ЗМІ; вимагати від депутатів ЛМР не встановлювати тариф, який затвердив Уряд, а дочекатися результатів роботів комісії і приймати рішення, виходячи із достовірної інформації і керуючись інтересами мешканців Львова", - йдеться у заяві.

Спершу мітингувальники "кучкувались" біля пам`ятника Тарасові Шевченку, коли ж  до "характерних осбистостей" приєднались представники інших верств населення,  всі разом пройшли ходою до ЛМР, де вимагали переговорів з мером Садовим, який так і не вийшов до народу.
 
Після ігнорування місцевою владою, мітинг за "Прозорі тарифи" попрямував зі своїми вимогами до ЛОДА. Мітингувальники заявили про те, що у разі не виконання їхніх умов до 1 липня, вони готові вийти на вулиці Львова вже не з мирним протестом. 

 

 

 
comments powered by HyperComments