У центрі Львова пройшла соціальна акція "Не забувай мене..." (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 21 червня 2015, 19:23
21 червня волонтери збирали необхідні речі для дітей, які постраждали через війну.
У центрі Львова пройшла соціальна акція "Не забувай мене..." (ФОТО)

Сьогодні, 21 червня, у центрі Львова, біля пам`ятника Тарасові Шевченку волонтери організували черговий збір речей для дітей, які постраждали від війни. Дійство відбулось у рамках соціального проекту "Не забувай мене...".

Цього разу організатори подбали про те, аби подія відбулась із розмахом та привернула до себе увагу перехожих львів`ян та гостей міста: музичний супровід, фото, плакати, кульки, діти та речі зробили свою справу.

Серед речей, які користуються найбільшим попитом: одяг для діток до 6 років, розвиваючі іграшки, дитяче харчування, памперси, українські книги, підручники, коляски, словом, все те, без чого неможливо ростити повноцінну дитинку.

Волонтери проекту роздавали перехожим інформативні листівки, тож навіть ті люди, які не знали що саме відбувається і не приготували заздалегідь речей, мали змогу на місті допомогти діткам, а такі випадки були.

Допомагали збирати кошти та речі для наймолодших і самі дітки, які роздавали листівки та разом зі своїми старшими колегами-волонтерами привертали увагу громадськості до простої істини, що чужих дітей не буває. 

 

 

 

comments powered by HyperComments