6-та хвиля мобілізації забере до війська 2 тисячі чоловіків

Юлія Субота  |  П'ятниця, 19 червня 2015, 17:38
19 червня стартувала чергова хвиля мобілізації.
6-та хвиля мобілізації забере до війська 2 тисячі чоловіків

Сьогодні, 19 червня, на Львівщині стартувала чергова хвиля мобілізації до українського війська, цього разу шоста, й триватиме вона майже до кінця літа, 17 серпня. 

"Ця хвиля мобілізації загалом не відрізнятиметься чимось особливим від усіх попередніх. Ми використовуватимемо усі законні методи, щоб призвати військовозобов’язаних. Особливо тих професій, які найбільше затребувані в армії: це танкісти, десантники, розвідники, водії бойових машин", - розповів заступник Львівського обласного військового комісара Володимир Скіданенко.

Чиновники запевняють, що отримання повістки не обов`язково означає вступ до війська чи АТО, а може бути уточнювальною процедурою, яка дозволить привести до ладу документацію у разі виникнення неточностей. Загалом ця мобілізація має охопити близько 2 тисяч призовників.

Також стали іншими методи вручання повісток: тепер це можна буде робити через підприємства, а також на засіданнях та зібраннях. Щоправда, поки горепрактика вручання повісток водіям на дорогах не поновлюватиметься. 

 

 

 
comments powered by HyperComments