До кінця року у Львові з`явиться новий електробус

Юлія Субота  |  Понеділок, 15 червня 2015, 15:02
Вже до кінця року містом має почати курсувати новенький комфортний електробус.
До кінця року у Львові з`явиться новий електробус

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради замовив електробус у ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" вартістю майже 9 млн грн. Фірма повинна доставити його вже у третьому кварталі цього року.

Це буде електробус великої місткості (не менше 80 пасажирів, місць для сидіння – не менше 25) з низьким рівнем підлоги. Також в ньому буде щонайменше один відкидний пандус для заїзду пасажирів на візках, а також пристосування для кріплення такого візка. Виробник також надає гарантію на пробіг не менше 100 тис. км.
 
Участь у тендері брали загалом чотири компанії. Окрім "Електронтрансу" – ТОВ "Укрпастех" (пропозиція 10 млн. грн.), Дочірнє підприємство "Автоскладальний завод №1" ПАТ "АК" Богдан Моторс" (10,25 млн. грн.) і ПАТ "Чернігівський автозавод" (7,25 млн. грн.).
 
Комітет відхилив ДП "Автоскладальний завод №1", а також найдешевшу пропозицію на тендері від ПАТ "Чернігівський автозавод" Зокрема, завод з Чернігова відхилили через те, що на тяговий інвертор, передню вісь, ведучий міст, гальма не вказано маркування, а подекуди й виробника. У протоколі відхилення вказано, що комітет звернувся з листами до "Чернігівського автозаводу", аби отримати роз’яснення, однак від компанії не надійшло відповіді.
 
 
comments powered by HyperComments