На фестиваль «Leopolis Grand Prix» до Львова з’їдуться ретро-авто з усієї Європи

Валерій Шмаков  |  Середа, 10 червня 2015, 00:43
З 12 до 14 червня у Львові традиційно пройде автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix 2015», який цього року приурочений до 85-ї річниці перших кільцевих автоперегонів у Львові.
На фестиваль «Leopolis Grand Prix» до Львова з’їдуться ретро-авто з усієї Європи

В програмі фестивалю виставки-презентації класичних автомобілів у парку культури ім. Б.Хмельницького та на пл. Ринок, ретро-парад центральними вулицями міста, конкурс авторетроелеганції,

Цьогорічний фестиваль відбудеться з 12 по 14 червня. Його основна локація буде У Парку культури імені Богдана Хмельницького, а на площі Ринок проводитиметься конкурс елеганції, який  пройде в два етапи: спочатку, в п’ятницю, відбудеться представлення екіпажів, вони по одному заїжджатимуть на площу Ринок, а тоді вирушать до Парку культури.

У суботу, на час проведення перегонів відбудеться перекриття декількох вулиць міста: з 11.00 години, зокрема, буде перекрито Вітовського, вулицю Стрийську на відрізку від Стрийського ринку до вулиці Сахарова, а також закрито вулицю Героїв Майдану.

«На фестиваль до Львова завітають автомобілі з декількох країн – зокрема будуть представники з Польщі, Прибалтики, з Білорусі. Очікується до 30 автомобілів з-за кордону, а що саме найкраще, що цього року  відгукнулись наші міста зі Східної України - будуть авто з Запоріжжя, Дніпропетровська, Харкова», - розповів Володимир Кулинич, директор Леополіс Гран Прі 2015.

Окрім цього, у програмі змагання в національному класі: власники антикварних українських «Запорожців ЗАЗ-965», запрошені з різних куточків України та закордону, змагатимуться за Кубок 5-разового Чемпіона України з авторалі – Василя Ростоцького. Також спеціальні нагороди передбачено для жінок-автомобілістів.

comments powered by HyperComments