"Майстерня міста" запрошує львів`ян долучитись до нового проекту

Юлія Субота  |  Вівторок, 9 червня 2015, 13:37
14 червня у рамках проекту пройде Хакатон соціальних інновацій.
"Майстерня міста" запрошує львів`ян долучитись до нового проекту

Проект "Майстерня міста", що цьогоріч розташований на площі Святого Теодора йде повним ходом. 14 червня Інститут міста проведе Хакатон соціальних інновацій - конкурс проектів щодо покращення якості життя в місті.

Метою заходу є залучення мешканців до процесу покращення міського простору, шляхом продукування інновацій (ефективних та маловитратних рішень щодо врегулювання соціальних проблем).
 
У рамках заходу, 5-6 команд впродовж 10 годин працюватимуть над розробкою власних ідей щодо покращення громадського простору та комунікації мешканців у мікрорайоні Підзамче.
 
Кожна із 3 команд-переможців конкурсу отримає фінансову підтримку для реалізації власних ідей, у розмірі 5000 грн. (а також книжки "The Ukrainians", Видавництво Старого Лева), за умови, що проекти будуть реалізовані протягом п'яти наступних днів після завершення хакатону.
 
До участі в конкурсі запрошують ініціативні групи (чисельністю до п'яти осіб кожна), з конкретними ідеями щодо покращення громадського простору, а також комунікації мешканців мікрорайону Підзамче. Зареєструватись можна тут

Контактна особа: Яніс Сінайко, тел.: 093-420-73-01, e-mail: [email protected].

comments powered by HyperComments