У Львові відкрили новий простір дозвілля "У сусідів" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 31 травня 2015, 18:09
30 травня на площі Святого Теодора відбулось гучне відкриття нової сусідської кав`ярні.
У Львові відкрили новий простір дозвілля "У сусідів" (ФОТО)

Сьогодні, 30 травня у Львові на площі Святого Теодора відкрився новий простір дозвілля "У сусідів", у основі якого буде кав`яня з однойменною назвою.  

У рамках відкриття кав`ярні відвідувачі мали змогу не лише послухати хорошу музику та поласувати смачною випічкою виготовленою за давніми місцевими рецептами, а й взяти участь у пізнавальних майстер-класах та настільних іграх, або ж просто присісти відпочити.

"У сусідів" відрізняється від інших закладів такого типу тим, що створенням дозвільного простору та його наповненням займаються самі мешканці Підзамча, які переконані у тому, що створити справжній класний публічний простір можна лише власноруч і разом.

Проект сусідської кав’ярні є продовженням Фестивалю сусідів на Підзамчі та реалізовується ініціативною групою "Йота", за підтримки Майстерні Міста / Urban Workshop та Urban Project, GIZ Lviv.

Цікаво знати: "У сусідів" - це спільний простір дозвілля для людей різного віку, але спільної віри у те, що покращити публічний простір можна лише разом. У кав’ярні, створеній разом з мешканцями Підзамче, можна спробувати приготовану місцевими жителями їжу, послухати відібрану з любов’ю музику, подрімати в сієсту під деревами, почитати книжки, відвідати лекцію, майстер-клас, концерт або організувати власну подію.

 

 
comments powered by HyperComments