"Львівтеплоенерго" лякає боржників невиїздом з країни

Юлія Субота  |  Вівторок, 26 травня 2015, 18:16
Тих, хто матиме борг за тепло понад 2 тисячі гривень можуть чекати неприємності.
"Львівтеплоенерго" лякає боржників невиїздом з країни

Сьогодні, 26 травня, начальник юридично-претензійного відділу ЛМКП "Львівтепоенерго" Олег Іващук заявив на брифінгу про те, що існує можливість того, що вони спільно із виконавчими службами заборонять виїздити з країни тим громадянам, які мають заборгованість за надані послуги у сумі від 2 тисяч гривень.

"Завдяки автоматизованій системі боржників ми не пропустимо жодного з них. Як міру застереження будемо просити виконавчі служби заборонити виїзд за кордон, а також виготовляти  закордонні паспорти. Людина, яка має заборгованість і не сплатила її, буде на паспортному контролі повідомлена про заборону виїзду з країни", - запевнив Олег Іващук.

Що цікаво, дана заборона буде поширюватись не лише на особисті поїздки, але й на робочі та навчальні поїздки й також на виїзди з країни з метою лікування.  

Проте, ці погрози не так легко втілити у життя, адже перш ніж вони набудуть законної чинності необхідно подати відповідний позов до суду та отримати на дані дії дозвіл, тож людину буде проінформовано про те, що її персону можуть "не випускати" з території України.

Окрім цього, ЛМКП "Львівтеплоенерго" також погрожує відбирати у неплатників квартири за борг понад 12 180 грн., тобто 10 мінімальних зарплат.

 
comments powered by HyperComments