У Львові триває фотопроект Інни Шинкаренко "Жінка. Чоловік" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 22 травня 2015, 17:21
"Зелена канапа" запрошує відвідати мистецький фотопроект з підтекстом.
У Львові триває фотопроект Інни Шинкаренко "Жінка. Чоловік" (ФОТО)

Днями у приміщенні львівської мистецької галереї "Зелена канапа" розпочалась фотовиставка вільного фотографа Інни Шинкаренко "Жінка. Чоловік", до якої увійшли портрети успішних львів`янок у чоловічому та жіночому образах.

Попри те, що Інна математик за освітою та уродженка Хмельницького, нині вона львів`янка і фотографує. Ідея виставка назрівала давно і от авторка презентує публіці свою творчість.

З світлин на глядача дивляться успішні жінки Львова, які під час роботи із фотографинею отримували завдання - пригадати  чоловічі та жіночі риси у собі та проявити їх мовою погляду,  жестів та міміки.

Дивовижно, як завдяки майстерності автора та моделей деякі пари світлин просто вражають: одна жінка неймовірно гармонійна у жіночному образі, інша ж - викапаний чоловік.

До участі у проекті долучились відомі та успішні у своїх колах львів`янки, здебільшого мистецького спрямування. Серед них є  і добре відомі загалу обличчя, а також автопортрет Інни Шинкаренко.

Прийти на переглянути фотопроект "Жінка. Чоловік" можна до 7 червня у мистецькій галереї "Зелена канапа", що на вулиці Вірменській, 7.

comments powered by HyperComments