У Львові відсвяткували День кельнера веселим забігом (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 21 травня 2015, 19:20
21 травня відчайдушні кельнери змагались між собою у вправності на швидкість.
У Львові відсвяткували День кельнера веселим забігом (ФОТО)

Сьогодні, 21 травня, у Львові вже всьоме відсвяткували День кельнера, який у місті дуже шанують, адже Львів вважається не лише культурною, а й гастрономічною столицею країни, а кількість кафе та ресторанів просто вражає.

Отож, аби якось урізноманітнити своє свято, відчайдушні та найбільш правні кельнери модних закладів Львова взяли участь у змаганнях між собою, а поспостерігати за забігом та підтримати улюбленого кельнера прийшло чимало вболівальників. 

Забіг стартував на площі Ринок, під вікнами сумнозвісної "Правди" й завершувався біля палацу Бандінеллі. Кельнери мали якомога скоріше дістатись фінішу із заповненим підносом та рушником у руках, нічого не перекинувши та не збивши при цьому сусідів.

Цікаво, що попри змагання, самі учасники поставились до дійства із гумором та інакше як веселою розвагою та способом поспілкуватись між собою подію не сприймали. Саме тому атмосфера під час забігу панувала невимушена та позитивна.

І хоч оперативно дістатись фінішу "неушкодженими" вдалось лише кільком учасникам з кількадесят, всі залишились у доброму гуморі і з приємними спогадами. 

comments powered by HyperComments