У Львові стартувала виставка видатного скульптора Володимира Одрехівського (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 15 травня 2015, 18:19
15 травня у приміщенні Львівського національного музею імені Андрея Шептицького розпочалась виставка талановитого митця.
У Львові стартувала виставка видатного скульптора Володимира Одрехівського (ФОТО)

Сьогодні, 15 травня, у приміщенні Львівського національного музею імені Андрея Шептицького відбулось урочисте відкриття виставки "Скульптура" відомого українського народного художника Володимира Одрехівського.

Привітати митця із відкриттям експозиції прийшло чимало людей, серед яких не лише родичі та друзі, а й люди мистецтва та поціновувачі таланту скульптора, якого знають не лише в Україні, але й за її межами. 

До запропонованої публіці виставки увійшли композиції різних років, серед яких не лише нові, створені у 2014-2015 роках мистецькі інспірації, натхнені драматичними подіями, але й старші композиції Одрехівського із циклів "Народження світла" та "Дороги".

Сам автор говорить про свої творіння наступне: "Розбиваються крихкі замки вимріяної гармонії людських відносин і в черговий раз ми притиснені питанням про сутність і духовну природу людини, про її пристрасті, межі свободи, відчуття міри, про спосіб стосунків з іншими людьми".

І справді попри монументальність творінь, вони неначе витанцьовують, створюючи довершену композицію. Прийти та побачити скульптуру у виконанні Володимира Одрехівського на власні очі  можна до 29 травня.

 

 

 

comments powered by HyperComments