У Львові урочисто відкрили новий спортивний майданчик (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 6 травня 2015, 17:42
6 травня у місті побільшало сучасних спортивних майданчиків.
У Львові урочисто відкрили новий спортивний майданчик (ФОТО)

Сьогодні, 6 травня, на подвір`ї львівської школи № 86 відбулось урочисте відкриття новенького дитячого спортивного майданчика, за підтримки фонду братів Кличків та компанії Coca-Cola.

Місце обрано не випадково: учні саме цієї школи були обрані переможцями у цьогорічному конкурсі Фонду Кличко  "Клич друзів - граймо разом" завдяки своїй активній спортивній позиції та перемозі у різних чемпіонатах та змаганнях.

Загалом, це вже 144 спортивний майданчик, побудований у рамках проекту по всій Україні. 

Як розповіла директор школи № 86 Зоряна Іванівна Пашковська, вихованці їхнього навчального закладу спеціально активно долучаються не лише до інтелектуальних, але й до спортивних змагань:

"Є у нас такий задум, що наші діти повинні бути не тільки інтелектуально розвиненими, а й повинні бути міцними, здоровими, стійкими у житті", - пояснюючи чому школа так багато приділяє уваги спорту пані Зоряна ( у навчальному закладі діють одразу два спортивні клуби "Спарта" та "Самурай"). 

Тож тепер учні школи та інші відвідувачі зможуть користуватись новим сучасним спортивним майданчиком, який розрахований як на маленьких, так і старших дітей, де можна буде весело та активно провести вільний час. А зайнятись є чим: канат, лазанки для великих та малих, баскетбольне кільце, гімнастичні кільця та столи для малого тенісу чекають на своїх відвідувачів. 

 

 

 

comments powered by HyperComments