VII День Батяра у розпочався у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 1 травня 2015, 16:13
З 1 по 3 травня у центрі міста буде шкодно.
VII День Батяра у розпочався у Львові (ФОТО)

Сьогодні, 1 травня, розпочав свою діяльність вже традиційний День батяра у Львові, який розважатиме львів`ян та гостей міста до неділі, 3 травня. Дійство проводиться вже всьоме. 

У програмі свята не лише традиційні сценки та виступи батярів, а й виставки "Urban Sketching in Lviv" та Виставка разом із Центром міської історії Центрально-Східної Європи. Також знані батяри потішать відвідувачів дійства лекцією про історію батярства у Львові.

Цікавинкою Дня батяра стане батярське посвідчення, яке можна отримати у Батярській канцелярії, де буде не лише ім`я, а але й фото новоспеченого батяра чи батярки. За весь час існування такої атракції, вже було видано понад 700 посвідчень. 

Незмінним атрибутом дійства є особливий одяг та музика, які створюють автентичну батярську атмосферу. Доповнює картинку виставка ретроавтомобілів, ретро Fashion  Market та жваві майстер-класи з батярських танців. 

Завтра, 2 травня, у рамках свята відбудеться ретро вело променад "Батяри на роверах", який, зі слів організаторів, відбудеться за будь-якої погоди. Старт о 13:00 на площі Музейній. 

Отож, якщо бажаєте весело та цікаво, а головне нестандартно провести свої вихідні, завітайте на площу Музейну, 1 (біля Домініканського собору), де від нині й до 3 травня вируватиме батярське життя. 

 

 

 

 
 
comments powered by HyperComments