У центрі міста стартував книжковий ярмарок "На валах" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 1 травня 2015, 15:20
Від сьогодні у центральній частині Львова діє виставка-ярмарок книжкової продукції "На валах".
У центрі міста стартував книжковий ярмарок "На валах" (ФОТО)

Сьогодні, 1 травня, у самісінькому центрі, у парковій зоні на "На валах", на вулиці Винниченка, 18, (сквер навпроти музею зброї "Арсенал"), розпочалась виставка-ярмарок книжкової продукції "На валах".

Хоча по розмаху ярмарок значно поступається вже традиційному Книжковому ярмарку, проте, тут також представлено найбільші видання та можна купити книги за трохи нижчою, аніж у книгарнях, ціною. 

Практика проведення такого дійства є новою, проте, цьогоріч організатори вирішили розширити перелік подій у рамках святкування Дня міста та започаткувати нову традицію. 

Метою заходу є популяризація та підтримка наших книговидавців, які вже вийшли на європейський рівень та пропонують своїм читачам якісну та цікаву продукцію. 

Очевидно, завдяки підтримці Львівської обласної ради "На валах" отримали таке місце розташування, адже до цього часу подібних заходів тут не проводилось.

Виставка-ярмарок триватиме до 4 травня, щоденно з 10:00 до 17:00. Проте, як розповіли Справжній Варті учасники ярмарку, слід зважати й на погоду, адже виставка відбувається просто неба. Отож, якщо завтрашні невтішні прогнози погоди справдяться, то "На валах" може скорегувати робочий час по погоді. 

 

 

 
comments powered by HyperComments