У Львові відкрилась фотовиставка "День 2014" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 29 квітня 2015, 16:08
"Львівський Палац мистецтв" запрошує відвідати унікальну фотовиставку газети "День".
У Львові відкрилась фотовиставка "День 2014" (ФОТО)

Сьогодні, 29 квітня, у приміщенні Львівського палацу мистецтв розпочалась вже традиційна мандрівна фотовиставка газети "День", де представлені найвдаліші унікальні світлини з життя нашої країни. Серед кадрів, представлених на огляд є як постановочні, так і реальні фотофакти із життя та історії.

На огляд відвідувачів представлені роботи переможців XVI Міжнародного конкурсу газети "День", а також світлини, які перемагали у своїх категоріях минулі роки, або ж були відзначені тим чи іншим ЗМІ, консульством, організацією тощо.

"Правда є в кожній світлині: в очах у бабусі з цибулею, яка для мене є втіленням закорінення українського народу у наші традиції; в очах наших воїнів, які із щитами чи з собакою, що є виявом людського тепла. Дуже важливо, що правда, яка є і на сторінках газети, і на цих світлинах, дає нам надпотужну зброю. Ми піднімаємо свою самооцінку, віримо, що усе буде добре і перемога буде за нами", - зазначила директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету "Львівська політехніка" Ірина Ключковська.

І справді, чи не кожна фотографія змушує задуматись, адже "День 2014" зібрав у собі всю палітру почуттів: від смутку та відчаю до надії та щирого щастя.

Чимало кадрів, представлених на цьогорічній експозиції, присвячені подіям Майдану та подіям на Сході, а також визначним для українського народу політичним подіям, декотрі з яких не позбавлені гумору.

Аби описати все побачене, слів замало, адже на виставці представлено понад півтора сотні різнопланових робіт, які треба просто прийти та побачити. Виставка "День 2014" перебуватиме у Львові до 10 травня.  

 

 

comments powered by HyperComments