Кримські переселенці відкривають перше у Львові кафе для тварин

Юлія Субота  |  Четвер, 23 квітня 2015, 19:08
Пара з Криму вирішила заснувати оригінальну власну справу.
Кримські переселенці відкривають перше у Львові кафе для тварин

До кінця місяця у Львові з`явиться ще одне кафе, щоправда, не зовсім звичайне, адже туди не лише можна буде, а й треба буде прихопити разом зі своїми домашніми улюбленцями.

Кримська родина переселенців, яка от вже пів року мешкає у Львові, оригінально вирішила питання працевлаштування та вирішила відкрити у місті перше кафе для тварин із відповідною назвою "Zoocafe".

Планується, що заклад буде поділений на два зали: у одному зможуть проводити час зі своїми тваринками (котами, собаками, хом`яками, папугами), а у іншому будуть "жити" 12 котів, з якими можна буде гратись під час свого перебування у кафе.

Проте, якщо ви вирішите відвідати заклад зі своєю тваринкою, вона обов`язково має бути на повідку або у клітці, аби не спричинити конфліктів між улюбленцями. 

Щодо котів, які будуть проживати у "Zoocafe": всі вони вакциновані, оброблені спеціальними препаратами проти шкідників та мають власні паспорти.

Ноу-хау для Львова розташовуватиметься у самому центрі міста, на вулиці Коперніка, 11. Розпочати роботу закладу власники планують ще до початку травня. 

 
 
 

 

 

comments powered by HyperComments