Поляки знімають серіал про львів`янок

Юлія Субота  |  Середа, 22 квітня 2015, 12:42
У Польщі стартували зйомки серіалу про 4-ох українок.
Поляки знімають серіал про львів`янок

Наші сусіди поляки взялись знімати серіал, у якому головні ролі виконують чотири львів`янки-заробітчанки, які приїхали до Польщі у пошуках кращого життя. Серіал має просту назву "Дівчата з України", а зйомками займається варшавська кінокомпанія Studio A.

Відомо, що перші серії будуть показувати життя героїнь у Львові, після чого дії плавно пересуваються у Польщу. Загалом планується, що у першому сезоні вийде 13 серій. 

"Це історія чотирьох молодих жінок, які приїжджають з України до Польщі, як кажуть, за роботою. Через ситуацію, в якій вони опиняються, їм доведеться братися за будь-яку роботу, яка не завжди відповідає їхнім мріям та рівню освіти. Кожна з них по-своєму буде стикатися з нашою реальністю і кожна повинна впоратися з труднощами. Крім того, в їх житті з'являються поляки і полячки зі своїми проблемами, що неминуче веде до розвитку взаємин, іноді - конфліктів або звичайних непорозумінь", - розповів режисер "Дівчат з України" Войцех Адамчек. 

Оскільки Україна планує заповнювати ефірний простір на ТБ польським контентом, замість забороненого раніше російського, то цілком можливо, що переглянути серіал про львів`янок можна буде і на нашому телебаченні. 

 

comments powered by HyperComments