У Парку культури пройде перший масштабний велофестиваль

Юлія Субота  |  Середа, 22 квітня 2015, 11:22
16-17 травня у львівському Парку культури пройде перший масштабний "Велопарк".
У Парку культури пройде перший масштабний велофестиваль

Вже менш ніж за місяць, 16-17 травня, у львівському Парку культури пройде масштабний фестиваль "Велопарк", для любителів велосипедів. Вперше разом поєднається спорт, кулінарія та мистецтво і все це на фоні велоруху.

Дійство матиме не лише розважальний характер. У рамках "Велопарку" пройде другий етап Чемпіонату України з велотріалу, змагання з велополо, крос-кантрі і з MiniUrbanDownhill. 

Усі охочі зможуть не лише цікаво та пізнавально провести час (особливо це стосується велолюбителів), але й скористатись послугами веломайстерні, взяти на прокат велосипед чи переглянути виставку оригінальних велосипедів.

"Насправді у Львові дуже багато велолюбителів, велоорганізацій та тих, хто не уявляє свого життя без велосипеда, навіть пропри те, що у нашому місті не надто розвинена інфраструктура для цього. Тому Парку культури вирішив організувати саме "Велопарк", хоче це швидше велозліт усіх тих, кому близька ця тема, адже до цього ще жодного разу вся велоспільнота не збиралась в одному місці та один час", - розповіла Справжній Варті адміністратор Парку культури Оксана Наконечна. 

Цікаво тут буде не лише дорослим, але й діткам, для яких буде облаштована спеціальна велозона. Родзинкою для екстремалів свята стануть ранкові заняття з йоги на велосипедах.

Також організатори подбали про те, аби відвідувачам велосвята було де попоїсти, буде організована велобарахолка, а ще однією особливістю події стане виготовлення кастом-велосипеда від FrankyKustomFamily у реальному часі.

Про усі новинки та деталі дійства ви можете дізнаватись тут

 

 

 
comments powered by HyperComments