Як у Львові цьогоріч святкуватимуть День міста (програма заходів)

Юлія Субота  |  Вівторок, 21 квітня 2015, 19:40
У 2015 День Львова переназвуть у День міста Андрея Шептицького.
Як у Львові цьогоріч святкуватимуть День міста (програма заходів)

Пропонуємо до вашої уваги заплановані урочисті заходи з нагоди святкування Дня Львова, який цьогоріч буде переназвано на честь Андрея Шептицького, з нагоди вшанування 150-ої річниці від дня народження Митрополита Андрея.

Святкові заходи розпочнуться 29 квітня у Будинку органної музики одночасно гратимуть музику Баха та Вівальді на чотирьох клавесинах.

1 травня на урочистій сесії міської ради назвуть прізвища членів "Шляхетної львівської родини", "Львів’янина року" та "Почесного громадянина міста".

Дні батяра святкуватимуть під стінами Домініканського Собору (1-3 травня). А у Парк культури запрошують на ярмарок, квест "Родина Шептицького" та концерт "Відчинилося життя", на якому під супровід симфонічного оркестру співатимуть незрячі (3 травня). 
 
Цікавинкою до Дня міста стане спеціальний номер "2907", задзвонивши на який кожен зможе почути послання Митрополита Андрея на щодень. 
 
Вже традиційно відслужать Екуменічний молебень, який розпочнеться 3 травня на площі Ринок о 14:30. У дійстві візьмуть участь представники всіх релігійних конфесій. 
 
 
comments powered by HyperComments