У понеділок площа Ринок перетвориться на "мокру зону"

Юлія Субота  |  Субота, 11 квітня 2015, 20:06
13 квітня перед Ратушею у Львові влаштують масові водні бої.
У понеділок площа Ринок перетвориться на "мокру зону"

У понеділок, 13 квітня, у самому центрі Львова на площі Ринок буде мокро: саме тут відбуватимуться легалізовані водні бої всіх тих, хто прагне долучитись до традиційного обливання водою у перший понеділок після Великодніх свят. 

Відчайдухів, які зважаться долучитись до водних боїв просять звернути увагу, що обливати можна лише тих, хто "у грі", а людей, які не мають наміру брати участі у дійстві, просять залишити у спокої, адже у минулі роки у Львові чимало випадків хуліганської поведінки із плачевними наслідками.

"Попередні роки ми мали досвід трішки недобрий, коли насправді ця добра українська традиція через переходження певних рамок святкування перетворювалася на банальне хуліганство", - резюмував керівник міського управління внутрішньої політики Євген Бойко

Організатори "мокрих боїв" подбали про те, аби учасники дійства мали змогу постійно поповнювати свої запаси води, для цього на площі Ринок спеціально функціонуватимуть пожежні гідранти. Окрім цього буде обладнано місце для сушки волосся феном. 

Львівська погода обіцяє також долучитись до поливання мешканців міста: синоптики прогнозують дощі та незначне зниження температури у понеділок, 13 квітня. 

Якщо ви наважитесь взяти участь у великодніх обливаннях, то обов`язково прихопіть зі собою зручний одяг, необхідні речі, гарний настрій та здоровий глузд. 

Триватимуть "мокрі бої" на площі Ринок з 12:00 до 18:00.

 

 

 
comments powered by HyperComments