У центрі Львова проходить благодійний ярмарок (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 5 квітня 2015, 16:15
5 квітня біля пам`ятника Шевченкові небайдужі умільці збирають кошти на реанімобіль.
У центрі Львова проходить благодійний ярмарок (ФОТО)

Сьогодні, 5 квітня, у Львові на площі біля пам`ятника Тарасові Шевченку волонтерські організації Львова разом із самообороною Львівщини організували благодійний ярмарок, усі кошти з якого підуть на купівлю реанімобіля на фронт.

Трохи раніше було проведено благодійний аукціон, завдяки якому вдалось зібрати 50 тис. грн., тепер же небайдужа громада збирає решту необхідної суми.

Сьогодні протягом дня волонтери робили та продавали патріотичні браслети, вчили охочих техніки плетіння, тож всі ті, хто бажали приєднатись до доброї справи могли не лише купити готовий аксесуар, а й зробити його своїми руками. Ті браслетики, які не будуть продані, будуть передані українським воякам. 

Окрім браслетів діти та дорослі розмальовували великодні яєчка, які вже незабаром будуть передані на Схід нашим солдатам, які не мають змоги відсвяткувати Воскресіння Господа вдома зі своїми близькими. Планується, що писанок буде близько тисячі. 

Також на ярмарку плели велику маскувальну весняну сітку та продавали різноманітні вироби, зроблені умілими руками волонтерів. 

А сьогодні ввечері відбудеться масове випікання здобних пасок, які також разом із писанками поїдуть у зону АТО зігрівати душу наших воїнів. 

comments powered by HyperComments