У Львові Джамала зустрілась з переселенцями та львів`янами (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 1 квітня 2015, 16:10
1 квітня у Першій Львівській Медіатеці відбулась зустріч з відомою співачкою.
У Львові Джамала зустрілась з переселенцями та львів`янами (ФОТО)

Сьогодні, 1 квітня, у Першій Львівській Медіатеці було особливо людно: відома українська виконавиця Джамала зустрілась у неформальній обстановці з переселенцями з Донбасу та Криму, а також львів`янами.

Подія стала можливою завдяки сприянню керівництва Медіатеки та Аліму Алієву, співзасновнику та керівнику західноукраїнського офісу "Крим SOS", які спільно організовують вже сьому таку зустріч з переселенцями, проте таку відому особистість їм вдалось залучити вперше.

Для Джамали ця зустріч - більше ніж просто зустріч, їй як нікому іншому зрозуміла доля людей, які стали відрізаними від своєї батьківщини, адже співачка родом із Криму, де не була ще із серпня. 

Розповідаючи про своє кримське минуле зірка не стримала емоцій і розплакалась, присутні у залі підтримали співачку, а ті, у кого схожі долі, також дали волю емоціям, після чого виконала уривок з кримськотатарської пісні. Не оминула увагою і закриття кримського каналу ATR, яке вважає особистою втратою. 

Атмосфера зустрічі видалась напрочуд затишною та навіть домашньою, сміливці могли поставити Джамалі будь-які свої запитання, на які отримували змістовні та конкретні відповіді.

Так, впродовж години, виконавиця розповіла про важливість знати державну мову (зірка спілкувалась виключно нею), бути відкритим до нових мов та знань загалом, про творчі плани співачки, яка готує новий альбом та марить зйомками у справді якісному вітчизняному кіно.

Наприкінці зустрічі завдяки вдалому запитанню-проханню студентки, Джамала у супроводі кількох відчайдухів станцювала кримськтатарських танців, чим звеселила публіку, остаточно залишивши приємне враження від спілкування з нею. 

comments powered by HyperComments