Через борги "Львівобленерго" знеструмлює насосні станції міста

Юлія Субота  |  Понеділок, 30 березня 2015, 18:46
"Львівобленерго" розпочало знеструмлення водопостачання міста.
Через борги "Львівобленерго" знеструмлює насосні станції міста

Сьогодні, 30 березня, без водопостачання через борги "Львівводоканалу" перед "Львівобленерго" зостались відразу 19 житлових будинків на вулицях Броньова, Гашека, Скорини, Стрийська. Все через знеструмлення насосної станції Броньова.

Також без світла тепер обходиться адмінбудівля водоканалу на вул. Зелена, 64, центральна диспетчерська служба, хіміко-бактеріологічна лабораторія, яка здійснює щоденний контроль за якістю питної води у місті.

"Упродовж березня це вже друге знеструмлення наших об’єктів за борги. Наразі йдеться про заборгованість 1 млн 142 тис. грн по пільгах і субсидіях. Це ті кошти, які були нараховані в січні, однак не відшкодовані в лютому. Тож "Львівводоканал" все ще очікує надходжень з держбюджету, щоб розрахуватися з енергетиками", - розповів директор ЛМКП "Львівводоканал" Валентин Вольський.

Головною причиною зростання боргу називають постійне збільшення вартості енергоносіїв. Який механізм виходу із даної ситуації - поки невідомо. 

У "Львівобленерго" також заявили, що в ніч на 31 березня буде припинено електропостачання ЛКП "Львівелектротранс", яке заборгувало енергетикам понад 2 млн грн. Таке відімкнення спричинить припинення руху трамваїв та тролейбусів міста. 

 

comments powered by HyperComments