У Львові проходить Великий весняний розпродаж "Книги за життя" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 29 березня 2015, 16:19
У Львівській медіатеці зібрались небайдужі люди, аби допомогти пораненим солдатам Львівського військового госпіталю.
У Львові проходить Великий весняний розпродаж "Книги за життя" (ФОТО)

Сьогодні, 29 березня, у Першій Львівській медіатеці з 12:00 до 17:00 усіх відвідувачів чекало справжнє свято Великого весняного розпродажу з символічною назвою "Книги за життя", де весело та цікаво може провести час вся родина. 

Протягом дня тут можна було не лише придбати книги видавництва "ВСЛ" зі знижкою, а й стати учасниками безкоштовних майстер-класів професіоналів своєї справи з виготовлення писанок, крапанок, ангелят для бійців АТО, технік стародавнього розпису та ляльок-веснянок. 

Наприкінці дня усіх присутніх чекали поетичні читання з Іриною Старовойт, Маріанною Кіяновською та Юлією Мусаковською. 

Як розповіла Справжній Варті Вікторія Міщук керівник соціальних проектів "Видавництва Старого Лева", організатори ставили за мету зацікавити якомога ширшу аудиторію, тож спеціально розробили дві програми "Книг за життя": для дорослих та діток. Адже у непростий для країни час, кожен думаючий громадянин хоче допомогти бодай чимось, а відвідавши такий захід людина може цікаво та з користю провести свій час, таким чином долучитись до спільної доброї справи.

Усі кошти, які вдасться виручити протягом Великого весняного розпродажу "Книги за життя" будуть перераховані на потреби поранених у Львівський військовий госпіталь. 

Подібна акція проводиться вже вшосте й відбувається приблизно раз на сезон, тож вже на початку літа львів`янам та гостям міста слід очікувати нового насиченого та цікавого спільного розпродажу видавництва та медіатеки. 

 

 

comments powered by HyperComments