Опалювальний сезон у Львові зупиняють завчасно

Юлія Субота  |  Вівторок, 24 березня 2015, 14:44
Через підвищення температури повітря опалювальний сезон буде зупинено.
Опалювальний сезон у Львові зупиняють завчасно

Сьогодні, 24 березня, стало відомо про те, що завтра у Львові буде завчасно зупинено опалювальний сезон. Виною цьому підвищення температури повітря. Аби мешканці не переплачували за подачу тепла, його буде вимкнено.

"Такі дії дозволяють мешканцям економити на платі за послуги з теплопостачання, а нам – на енергоносіях. У нинішній ситуації це дуже актуально", - зазначив директор ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж.

Зазвичай тепло до помешкань львів`ян подають відповідно до температури на вулиці (при її підвищенні теплопостачання призупиняють на декілька годин, приміром, до вечора). Хоча, далеко не всі мешканці відчувають у своїх домівках такі температурні маніпуляції. 

Чи відновлюватимуть опалювальний сезон, покаже температура повітря на вулиці, а виші, школи, дитсадки та лікарні будуть за потреби повторно підключені до теплопостачання, після відповідного звернення керівника закладу. 

Згідно з розпорядженням міського голови Львова Андрія Садового, керівники теплопостачальних підприємств повинні проводити щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря для відновлення опалення споживачам, відповідно до температурного графіка подачі теплоносія.

 

 

 

 
comments powered by HyperComments