Львівська вулиця Леся Курбаса відтепер закрита для руху

Юлія Субота  |  Четвер, 19 березня 2015, 18:36
Одну із центральних вулиць міста обіцяють привести до ладу.
Львівська вулиця Леся Курбаса відтепер закрита для руху

Від сьогодні, 19 березня, вулиця Леся Курбаса є закритою для руху транспорту: починають здійснювати ремонтні роботи. Для початку ремонтники встановили відповідний знак та пообіцяли вже завтра встановити бетонне загородження та почати активну підготовчу роботу.

Планується, що після ремонту вулицю повністю вимостять бруківкою та позбавлять бордюрів. Також здійснять озеленювальні насадження та встановлять лавки.

"Звичайно хочеться наголосити, щоб в просторі між тими озелененнями був якийсь люфт, щоб закцентувати на театрі. Також говоримо про варіанти можливих не масивних місць для сидіння так званого архітектурного театру, який би дозволяв милуватися архітектурою. Зараз ми це обговорюємо", - поділився своїм баченням директор театру імені Леся Курбаса Микола Береза.

Якщо все задумане вдасться, то вулиця Леся Курбаса не лише відновить свій колишній шарм, а й перевершить його. А кафе та ресторани, які там знаходяться, зможуть виграшно обіграти нові реалії і перетворити свої заклади на справжню рекреаційну зону, яка милуватиме не лише шлунок, а й очі.

Обіцяють, що ремонтники вкладуться у 2-місячний термін. 

 

 

 
comments powered by HyperComments