Львівський міський еколого-натуралістичний центр запрошує подивитись на птахів (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 18 березня 2015, 15:14
18 березня розпочала свою роботу виставка декоративних та співочих птахів.
Львівський міський еколого-натуралістичний центр запрошує подивитись на птахів (ФОТО)

Сьогодні, 18 березня, у міському дитячому еколого-натуралістичному центрі, що на вулиці Кубанській, 12, розпочалась п`ята щорічна загальноміська виставка декоративних та співочих птахів.

Як розповів "Справжній варті" директор еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович, виставка проводиться навесні, адже саме у березні в Україну повертаються лелеки та інші сезонні птахи.  А після зими під опікою центру зазвичай є не один десяток птахів, які прибились до території через холод та голод, або ж були врятовані кимось із працівників.

Тож об`єднавши всі свої орнітологічні запаси центр саме у березні запрошує всіх охочих прийти та безкоштовно насолодитись співом та  просто поспостерігати за декоративними та співочими пташками. Загалом на виставці цьогоріч можна побачити понад 50 птахів місцевих та екзотичних видів з власної колекції еколого-натуралістичного центру.

Цікаво, що та частина птахів, яка не звикли до неволі і була взята до центру на реабілітацію й успішно її завершила, вже після закінчення виставки зможе повернутись до свого звичного життя на волі. 

Тим пташкам, яким пощастило менше, як от сірій сові, доведеться залишитись під опікою центру й надалі через складну травму крила, яке навіть після операції не дозволяє птасі самостійно вполювати собі їжу.

Прийти до міського дитячого еколого-натуралістичного центру та переглянути колекцію співочих та декоративних птахів можна до 28 березня з 12:00 до 18:00.

 
comments powered by HyperComments