Переселенці з Криму провели у Львові акцію: "Крим - це Україна" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 15 березня 2015, 15:50
До річниці незаконного референдуму у Криму кримські переселенці провели патріотичну акцію.
Переселенці з Криму провели у Львові акцію: "Крим - це Україна" (ФОТО)

Сьогодні, 15 березня, до річниці проведення  незаконного референдуму, у Львові на площі перед пам`ятником Тарасові Шевченку кримські переселенці, вийшли на патріотичну акцію "Крим - це Україна".

Учасники акції розмалювали площу надписами "Крим - це Україна" та окреслили імпровізовану карту півострова. Переселенці також принесли із собою численні плакати та транспоранти із однойменними із акцією гаслами, а також із подяками українським військовим, що не дали відвоювати ще й Донбас.

Майже всі активні діячі акції є вимушеними переселенцями з кримського півострова та не залишають надії на те, що з часом все повернеться на свої місця і вони зможуть повернутись до своїх домівок.

Кримчанка пані Ірина розповіла, що й у сні не могла собі уявити трохи більше року тому те, що зараз відбувається у її рідному Криму та в Україні загалом. Але на теперішнє життя не скаржиться, а навпаки, висловлює щиру подяку громадським організаціям та Львову, що так гостинно прийняли у себе. 

Завершилась акція спільним скандуванням гасла "Крим - це Україна" із синьо-жовтими кульками у руках. Також присутні колективно виконали гімн України. 

 

comments powered by HyperComments