У Львові розпочалась перша міжнародна виставка "Вища освіта - 2015" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 13 березня 2015, 18:23
У Львівському палаці мистецтв триває перша освітня виставка міжнародного формату.
У Львові розпочалась перша міжнародна виставка "Вища освіта - 2015" (ФОТО)

У приміщенні Львівського палацу мистецтв, 13 та 14 березня проходить перша освітня виставка Західної України міжнародного формату "Вища освіта - 2015", яка дасть можливість студентам та школярам обрати якісну вищу освіту в Україні чи закордоном. 

До участі у дійстві долучились більше 30-ти навчальних закладів та освітніх центрів, серед яких чимало польських вишів, також участь у виставці приймає  Національна агенція з питань вищої освіти у Франції. 

Студенти та учні, які зацікавляться тим чи іншим вишом, матимуть змогу детальніше ознайомитись із програмою навчання, отримати відповіді на поточні запитання щодо навчання у вибраному ними навчальному закладі.

Також у відвідувачів є можливість безпосередньо поспілкуватись із представниками вищих навчальних закладів, які презентують свою діяльність на "Вищій освіті - 2015".

Протягом двох днів всі охочі зможуть заповнити коротку анкету, яка візьме участь у розіграші безкоштовної навчальної поїздки до Польщі, яка буде дійсною до кінця 2015 року. Розіграш відбудеться наприкінці другого дня виставки.

Триває виставка у п`ятницю з 11:00 до 19:00 та у суботу з 10:00 до 16:00. Вхід вільний. 

 

comments powered by HyperComments