У кожній львівський школі - комп`ютерний клас

Юлія Субота  |  Понеділок, 2 березня 2015, 19:51
До кінця року кожна школа матиме вихід у мережу.
У кожній львівський школі - комп`ютерний клас

Сьогодні, 2 березня, відбулась апаратна нарада під керівництвом голови Львівської ОДА Олега Синютки, де було узгоджено забезпечити всі загальноосвітні навчальні заклади І-ІІ ступенів комп’ютерною технікою на 100% та підключити до мережі інтернет усі школи І-ІІІ ступенів планують цього року на Львівщині.

"Основна мета оптимізації шкіл -  це якісні знання і, відповідно, оптимальний фінансовий ресурс. У 2014 році призупинили функціонування семи загальноосвітніх навчальних закладів (ЗНЗ) комунальної форми власності, два приватні ЗНЗ через відсутність учнів, а також реорганізовано 25 загальноосвітніх шкіл у навчально-виховні комплекси",  - розповіла директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олександра Небожук. 

Цікаво, що минулого року Львівщина зайняла перше місце за результатами ЗНО та друге за інтернет-олімпіадами та четверте - за результатами міжнародних учнівських олімпіад з навчальних дисциплін.

А от питання доїзду учнів до своїх навчальних закладів на шкільному автобусі досі залишається проблемним. Тож аби реалізувати програму "Шкільний автобус" доведеться ще попрацювати. 

 

 
comments powered by HyperComments