Розпочав свою роботу сайт "Львів - місто літератури"

Юлія Субота  |  Субота, 21 лютого 2015, 19:38
Читати тепер стало ще приємніше.
Розпочав свою роботу сайт "Львів - місто літератури"

Днями запрацював перший український сайт схожого спрямування "Львів - місто літератури". Головною метою проекту є обмін інформацією про книговидавничі новини та збір літературних ініціатив. Завдяки сайту у майбутньому наше місто може удостоїтись офіційного статусу "Львів – місто літератури ЮНЕСКО" і входження Львова до мережі Creative cities.

Спеціально для сайту була розроблена інтерактивна мапа львівських бібліотек. На сайті викладено унікальне дослідження письменника та літературознавця Івана Лучука, у якому він розповідає про історію розвитку львівського письменництва і книговидання. 

Для залучення ширшої аудиторії сайт є двомовним, тож англомовні читачі чи львівські туристи з легкістю зможуть орієнтуватись у ресурсі та знаходити необхідну інформацію. 

Сайт є інтерактивним та постійно доповнюватиме своє наповнення. 

Цікаво знати: Місто літератури ЮНЕСКО - це частина мережі Креативних міст, яка почала працювати у 2004 році. У попередні роки містом літератури ставали Краків (2013), Норвіч (2012), Рейк’явік (2011), Дублін (2010) та інші. В рамках цієї мережі кожного року визначаються також міста кіно, музики, дизайну, гастрономії та інші.

 

 

 
comments powered by HyperComments