У Львові пройшла тиха хода "Ми збережемо Віру" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 19 лютого 2015, 17:03
19 лютого молодь Львова пройшла містом у пам`ять про загиблих героїв.
У Львові пройшла тиха хода "Ми збережемо Віру" (ФОТО)

Сьогодні, 19 лютого, у рамках вшанування пам’яті борців за волю та гідність України, львівські учні та студенти пройшли містом масовою тихою ходою "Ми збережемо Віру".

Дві великі колони сформувались перед вишами "Львівська політехніка" та Львівський національний університет імені Івана Франка, звідки організованими колонами вирушили до пам`ятника Шевченкові, що на проспекті Свободи.

Торік загинув і один із студентів франкового університету, географ Ігор Костенко, який би напевне був зі студенами сьогодні, якби його не наздогнала куля снайпера. 

Чимало учасників тихої ходи прикрасили свій верхній одяг символічними маками, багато хто  у руках ніс штучні маки. Також учасники несли українські прапори та плакати з надписами "Ми пам`ятаємо", "Герої не вмирають" тощо. 

Як розповідає студентка-учасниця ходи, вона й досі не може повірити у те, що вже рік не має з нами тих, хто ніби лише вчора стояв на Майдані. 

Аби вшанувати пам`ять новітніх Героїв України до тихої ходи "Ми збережемо Віру" долучились кількасот душ, здебільшого студентів та учнів. 

 

 
comments powered by HyperComments