У Львові діє виставка патріотичного плаката "Пам`яті Небесної Сотні та Героїв АТО" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 19 лютого 2015, 16:21
З 18 по 24 лютого у Львівському палаці мистецтв діє унікальна експозиція.
У Львові діє виставка патріотичного плаката "Пам`яті Небесної Сотні та Героїв АТО" (ФОТО)

У Львівському палаці мистецтв розпочалась виставка патріотичного плаката "Пам`яті Небесної Сотні та Героїв АТО", яка налічує кілька десятків унікальних авторських плакатів, зміст яких наповнений тогою та в тож же час надією на виборене майбутнє. 

Авторами експонованих творів є студенти книжкової графіки та дизайну, які створили плакати, як творчі складові своїх дипломних робіт.

Організаторами виставки є ЛМП, Кафедра книжкової графіки та дизайну друкованої продукції УАД  та Львівська обласна організація Національна спілка художників України.

Попри те, що зазвичай плакати ми звикли бачити на вулиці, ця виставка проходить у приміщенні, тому її має змогу бачити не така велика кількість людей. Але, подивитись і справді і є на що, адже молоді люди дуже чітко і водночас тонко вказують на проблеми, реалії та перспективи нашої країни.

Виставка патріотичного плаката "Пам`яті Небесної Сотні та Героїв АТО" триватиме лише до 24 лютого, тож якщо хочете на власні очі побачити роботи талановитих молодих митців, не зволікайте. 

 

 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments