"Що? Де? Коли?" вперше пройде у Львові

Юлія Субота  |  Вівторок, 17 лютого 2015, 15:23
Львів вперше прийматиме чемпіонат з інтелектуальної гри.
"Що? Де? Коли?" вперше пройде у Львові

Зовсім скоро, 21 лютого, Львів вперше у своїй історії прийме чемпіонат з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?". Спеціально для участі у турнірі до міста прибудуть понад 50 команд з усієї країни.

"До участі змаганнях вже зголосилося близько трьохсот гравців інтелектуальної гри з усіх областей України, в тому числі Донецької та Луганської. Окрім цього, у фінальному заліку очікується участь команд з Москви (Росія) та Мінська (Білорусь)", - йдеться у повідомленні "Ліги Українських Клубів".

Організатори інтелектуальних змагань наголошують на тому, що проведення гри у Львові має на меті, аби місто згадували не лише як культурну столицю, а й інтелектуальну. 

Чемпіонат проходитиме 21 та 22 лютого за адресою Щирецька, 36. За додатковою інформацією треба звертатись за телефоном 098 066 07 21. 

Цікаво знати: Українська неприбуткова громадська організація "Ліга Українських Клубів" налічує більше десяти тисяч гравців в усіх регіонах України та вже близько 20-ти років проводить найбільші офіційні турніри України з інтелектуальних ігор. 

 

 

comments powered by HyperComments