Як Львів готується до матчу "Шахтар" - "Баварія"

Юлія Субота  |  Понеділок, 16 лютого 2015, 18:35
17 лютого на "Арені Львів" пройде справжнє футбольне свято для місцевих вболівальників.
Як Львів готується до матчу "Шахтар" - "Баварія"

Вже завтра, у вівторок, 17 лютого, на стадіоні "Арена Львів" пройде матч між українським "Шахтарем" та німецькою "Баварією", яка вже прилетіла до Львова та вистигла дати передматчеву прес-конференцію. 

Враховуючи аншлаг, який очікується на завтрашньому матчі, який розпочнеться о 21:45, працівники Державтоінспекції міста Львова ввечері здійснюватимуть розпорядчо-регулювальні дії на перехресті вулиць Стрийська-Наукова-Хуторівка та Стрийська-Вернадського, оскільки світлофори працюватимуть у режимі жовтого миготіння.

Також буде відкрито відразу два заїзди до "Арени Львів: у районі готельного комплексу "Катерина" – транспортні засоби, які будуть рухатись від вул. Стрийської; з вул. Стрийська – вул. Вернадського (автовокзал).

У зв’язку з великим навантаженням рух на стадіон з перехрестя вулиць Стрийська-Сокільницька буде дозволено тільки спецтранспорту та пішоходам.
 
Водіїв просять залишати свої автомобілі у відведених для цього місцях, а саме – на стоянках біля стадіону. У жодному разі не здійснювати стоянку транспортних засобів на проїзній частині та на тротуарі.
 
Наголошується, що здійснювати зупинку та стоянку на дорозі державного значення «Київ – Чоп" (кільцева дорога) заборонено.
 
Прохання до всіх вболівальників, які завтра відвідають матч "Шахтаря" та "Баварії", розраховувати свій час так, аби прибути на "Арену Львів" завчасно. 
 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments