Львівська "Галичанка" у себе вдома розгромила гречанок (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 14 лютого 2015, 20:18
14 лютого львівські гандболістки завдали нищівної поразки гостям з Греції.
Львівська "Галичанка" у себе вдома розгромила гречанок (ФОТО)

Сьогодні, 14 лютого у приміщенні палацу спорту "Галичина" львівська гандбольна командна "Галичанка" зіграла другий матч 1/8 фіналу "Кубка Виклику".

Перший матч наші дівчата провели на виїзді в Греції, де з чималим відривом перемогли грецький клуб "Амінтас Амінтау" (26:11). Тож аби пройти далі "Галичанці" у Львові треба було не програти супернику з різницею у 15 м`ячів.

Дівчата не лише впорались із цим завданням, а й зуміли розгромити "Амінтас Амінтау" з рахунком 36:16. Гречанкам не допомогли ані зміна воротарів, ані заміни польових гравців: українки виявились на голову сильнішими.

Загалом у залі панувала дружня атмосфера, чимало присутніх фанатів, які своїми кричалками та піснями підбадьорювали "Галичанку" та глядачів протягом усього матчу. 

"Галичанка" виявилась сильнішою і витісняє "Амінтас Амінтау" з боротьби за "Кубок виклику" та чекає на свого суперника у 1/4 фіналу. 

Цікаво знати: "Кубок виклику" – це щорічний гандбольний турнір серед чоловічих та жіночих клубних команд Європи, який організовується Європейською гандбольною федерацією. Змагання проводяться починаючи з сезону 1993/94 років. До сезону 1999/2000 рр. іменувався як "Кубок міст".

 

 

 

 
comments powered by HyperComments