Львівська галерея мистецтв ожила завдяки "Інтеграції" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 13 лютого 2015, 18:23
З 13 до 28 лютого у Львові проходитиме "Інтеграція" сучасного візуального мистецтва.
Львівська галерея мистецтв ожила завдяки "Інтеграції" (ФОТО)

Сьогодні, 13 лютого, у Львівській національній галереї мистецтв імені Б.Г. Возинцького розпочався нетиповий для закладу проект, а саме "Інтеграція" - проект сучасного візуального мистецтва.

Цікаво, що це вперше за всі роки свого існування галерея наважилась перейти зі статики та монументальності на рух та сучасність.  Стала експозиція закладу доповнилась відео-артом, інсталяціями та новітніми підходами до зображення у стилі контемпорі арт.

У 22 залах галереї, до дня дня народження Бориса Возницього,  розпочалась мистецька еклектика, за якою надзвичайно цікаво спостерігати. Авторами проектів стали 14 молодих митців, студентів Львівської національної академії мистецтв.

Серед представлених об`єктів "Інтеграції" є відео, аудіо, інсталяції, скульптура, фото, словом, все, що допомагає краще зрозуміти сьогоднішні віяння у мистецтві, які продиктовані авторам невблаганною сучасністю. 

Організатори дійства сподіваються, що такий проект не лише стане цікавим для постійних відвідувачів мистецького сегменту міста, а й молоді, яка раніше не надто цікавилась мистецтвом. 

"Інтеграція" присвячується Бійцям АТО.

 

 

 
comments powered by HyperComments