Людей просять не займати чергу до Нерукотворного образу Ісуса Христа

Юлія Субота  |  Четвер, 12 лютого 2015, 17:57
Через небувалий ажіотаж людей просять не займати чергу вже від 15:00 у суботу.
Людей просять не займати чергу до Нерукотворного образу Ісуса Христа

Ми вже писали про те, шо Нерукотворний образ Ісуса Христа, який до неділі буде знаходитись у церкві Юра, створив шалений ажіотаж серед громадян: люди стоять навіть по пів доби, аби доторкнутись до святині на кілька секунд.

У зв`язку із цим львів`ян та гостей міста просять не займати чергу з 15:00, суботи, 14 лютого, адже вже 15 лютого, о 16:00 Нерукотворний образ має покинути Львів.

"Я прошу вас звернутись до людей і попросити не займати чергу після 15:00 у суботу, бо черга триває добу, а в неділю ми закриваємо вже доступ до Нерукотворного образу", - звернувся до присутніх  під час позачергової сесії міської ради Львова, отець Павло Дроздяк.

Також планується, що о 16:00 у неділю біля собору св. Юра відбудеться спільна молитва за мир, на якій для публічного почитання буде представлено Нерукотворний образ Ісуса Христа, куди можуть прийти та помилитись всі, хто має бажання та змогу. 

Нагадаємо, через шалений ажіотаж довкола Нерукотоврного образу Ісуса Христа, від вчора навіть було змінено рух транспорту на прилеглих до площі св. Юра вулицях. 

 

 

 
comments powered by HyperComments