У Львові вручають повістки військовозобов`язаним просто посеред дороги

Юлія Субота  |  Неділя, 8 лютого 2015, 19:03
Тепер на блокопостах ще й повістки роздають.
У Львові вручають повістки військовозобов`язаним просто посеред дороги

Нещодавно ми писали про те, що на в`їздах до Львова тепер розташовані блокпости, які посилено перевіряють підозрілі автомобілі на предмет зброї, вибухівки тощо.

Тепер же стало відомо, що окрім контролю на плокопостах здійснюється й інша функція: окрім працівників ДАІ та кваліфікованих добровольців на місцях дорожнього контролю чергують також представники військкоматів. 

Схема процедури дуже проста: вас зупиняють для перевірки, просять надати водійські права та запрошують на розмову до машини правоохоронців, де вже чекає представник військкомату, який виписує вам повістку для  "уточнення облікових даних у військкоматі".

Виявляється, у такий спосіб працівники військкоматів мають намір полегшити собі роботу з пошуку тих, хто є військовозобов`язаним, але відхиляється від служби.  Адже є неодноразові випадки "косіння" від лише одного факту явки у військкомат для уточнення даних. 

Звісно, такий метод вручення повісток є дещо неординарним та викликає обурення у громадян, адже у тих, хто потрапив на таку перевірку, немає шансу "не отримати повістки".

 

 

 

 
comments powered by HyperComments