Львівське учнівське самоврядування організувало акцію "Навіки разом" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 22 січня 2015, 20:01
Сьогодні у центрі Львова пройшла загальноміська учнівська акція до Дня Соборності України.
Львівське учнівське самоврядування організувало акцію "Навіки разом" (ФОТО)

Сьогодні, 22 січня, на центральному проспекті Львова біля пам`ятника Тарасові Шевченку відбулась широкомасштабна акція до Дня Соборності України "Навіки разом", організована учнівським самоврядуванням міста.

У ході акції учні з різних шкіл Львова утворили з спеціально підготованих пазлів географічну Україну, кожну область представляв окремий пазл. Цікаво, що здебільшого кожну "область" несли діти-переселенці з тих країв. А ведучі з мікрофона під час урочистого встановлення кожної "області" зачитували цікаві факти та знаменитих уродженців кожної області. 

Усі присутні на дійстві також вшанували пам`ять загиблого рівно рік тому героя Небесної Сотні Юрія Вербицького та всіх жертв революції Гідності. А учні школи №27, де навчався перший львівський герой Небесної Сотні, Юрій Вербицький, урочисто відбули покласти квіти на могилу нескореного Героя.

Окрім складання гігантського пазлу у рамках акції "Навіки разом"  дитячий колектив під керівництвом Назара Савка заспівав для усіх присутніх .

Закінчення акції до Дня Соборності України було символічним: школярі випустили повітряні кульки синього та жовтого кольорів у небо. 

 

 

 
comments powered by HyperComments