Львів приєднається до акції "Одна єдина соборна Україна"

Юлія Субота  |  Вівторок, 20 січня 2015, 20:14
22 січня Львів приєднається до всеукраїнської акції у День Соборності України.
Львів приєднається до акції "Одна єдина соборна Україна"

22 січня у День Соборності України львів`яни у 18:00 вийдуть до пам`ятника Тарасові Шевченку аби приєднатись до всеукраїнської акції "Одна єдина соборна Україна".

"Одна єдина соборна Україна" - під цим гаслом навесні минулого року на площі своїх міст виходили десятки тисяч мешканців Донбасу, які ціною власного життя та здоров’я відстоювали єдність країни. Тому 22 січня українці Сходу та Криму вийдуть на площі різних міст України, щоб підтвердити: Донбас і Крим – це українська земля, невід’ємна складова єдиної країни", – зазначили організатори акції.

Кожне місто, яке бере участь в акції,  зв'яже "стрічку єдності" зі своїми побажаннями Україні та українцям до Дня Соборності. Після завершення дійства кожне місто-учасник оголосить довжину своєї стрічки та передасть цей символ єдності до Києва, де наприкінці акції буде озвучена приблизна загальна довжина стрічки. 

Планується, що за деякий час стрічки зі всіх міст будуть зв`язані разом у одну довжелезну "стрічку єдності", яка розпочне мандрівку Україною з Києва й відвідає різні регіони країни. 

До акції долучились: Київ, Львів, Харків, Дніпропетровськ, Херсон, Запоріжжя, Краматорськ, Слов’янськ, Маріуполь, Артемівськ, Добропілля, Сєвєродонецьк, Старобільськ, Рубіжне, Лисичанськ, Сватове, смт Борова (Харківська область).

 
 
comments powered by HyperComments