У Львові відбувся Марш солідарності (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Неділя, 18 січня 2015, 18:43
Тисячі львів’ян вийшли на вулиці міста щоб вшанувати пам'ять мирних жителів Донбасу, автобус з якими розстріляли бойовики, та закликати світову спільноту належно відреагувати на злочини російських терористів.
У Львові відбувся Марш солідарності (ФОТО)

Таким чином Львів долучився до всеукраїнської акції «Je suis Volnovakha».

Марш солідарності розпочався біля пам’ятника Тарасу Шевченкові. Чи не кожен учасник акції тримав у руках плакат з написом «Я – Волноваха».

Примітно, що окрім львів’ян до маршу долучилися і жителі зі Сходу та Півдня України. Зокрема, люди приходили на площу із власноруч написаними плакатами: «Донецьк – це Україна!», «Я русский. Путин, мне помощь не нужна!», «Я руський, меня не съели».

Із лампадками, плакатами та вигуками «Слава Україні!» декількатисячна колона рушила вулицею Дорошенка до пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів. Також до маршу долучилися представники влади та духовенства.

До підніжжя пам'ятника люди поставли запалені лампадки, а молодь виклала напис «STOP RUSSIAN TERRORISM».Завершилась акція молебенем за усіма, хто загинув за Україну а також тих, хто зараз воює на Донбасі.

comments powered by HyperComments