Львівський міський еколого-натуралістичний центр потребує допомоги

Юлія Субота  |  Понеділок, 12 січня 2015, 19:40
Еколого-натуралістичний центр просить львів`ян допомогти врятувати тварин від голодної смерті.
Львівський міський еколого-натуралістичний центр потребує допомоги

У міському еколого-натуралістичному центрі Львова несподіване поповнення: до центру одночасно потрапили лама, два поні та сім овець, яких нещодавно врятували з фермерського господарства "Володар" у Дрогобицькому районі.

Тварин привезли з приватної ферми "Володар" олігарха Володимира Ровенського. Він тримав звірів у вольєрах у селі Лішня Дрогобицькому районі, але з невстановлених поки причин прирік своє господарство на голодну смерть.

Десяток тварин - все що залишилось від великого фермерського обійстя, інші тварини померли з голоду. Вижити вдалось лише тим, хто зумів вирватись з закритих загонів.

Врятовані тварини поки знесилені, багато сплять та потребують збалансованого харчування, адже кілька місяців перебивались випадковим харчем та дивом залишились живими.

Враховуючи загальну кількість тварин у еколого-натуралістичному центрі Львова, керівництво закладу просить небайдужих львів`ян допомогти забезпечити новоприбулих тваринок їжею, адже у потрібній кількості на всіх "мешканців" центру її не вистачить.

Найперше тварини потребують:  буряків, моркви, капусти, яблук, хліба та зернових культур. Усіх, хто має змогу та бажання допомогти, прохання приносити продукти на вулицю Кубанську, 12.

 

comments powered by HyperComments