Художник Сергій Радкевич представив публіці "Календар/Повний цикл праці" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 4 січня 2015, 20:38
У мистецькій галереї "Дзига" розпочалась унікальна виставка львівського художника.
Художник Сергій Радкевич представив публіці "Календар/Повний цикл праці" (ФОТО)

Днями у львівській мистецькій галереї "Дзига" розпочалась виставка "Календар/Повний цикл праці" відомого місцевого митця Сергія Радкевича, який представив публіці свій унікальний проект, який створювався протягом всього минулого року щоденно. 

Виставка налічує 364 листи графічного формату А5, на яких львівський художник зображав святих згідно із католицьким календарем. Якщо в той день віддавали шану кільком святим, обирав найвідоміших. Техніка виконання дуже проста: маркери різного кольору та картон.

Зі слів автора, даний проект окрім мистецької мав і виховну мету, адже щодня митець мав створювати задумане полотно, не зважаючи на місце свого перебування, стан чи бажання.

Корективи у роботу Радкевича вніс Майдан, який розпочався минулого року наприкінці осені. Якщо спочатку художник ще знаходив у собі сили творити, не зважаючи на обставини, то із кожним постраждалим це робити ставало все важче.

Прийти та на власні очі переглянути цикл робіт Сергія Радкевича "Календар/Повний цикл праці" ви можете на власні очі у "Дзизі".

 

 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments