Новорічне використання піротехніки у Львові заборонено

Юлія Субота  |  Вівторок, 30 грудня 2014, 18:15
Львів`ян закликають гучно не святкувати новорічні свята.
Новорічне використання піротехніки у Львові заборонено

Рішення про те, що масові новорічні святкування львів`ян цьогоріч відбудеться без гучних феєрверків та піротехнічних засобів, Львівська міська рада повідомила ще раніше, проте, не всі городяни відреагували на заборону.

Дану заборону ухвалили через проведення АТО на Сході нашої країни та 

Хоча точки продажу піротехнічних засобів, на відміну від попередніх років, не створюють довкола себе шаленого ажіотажу, проте, все ж далеко не всі львів`яни віднеслись до рішення місцевої влади серйозно. Є чимало таких, котрі скуповують різноманітні петарди та феєрверки. 

"Нагадую, що ще в липні сесія Львівської міської ради прийняла ухвалу про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів. Цього ж принципу дотримуються всі міста України. У країні йде війна і нам нема що святкувати. До того ж, на відпочинок приїхали наші герої із зони АТО, які по-іншому сприймають гучний шумовий ефект, що виникає від піротехнічних засобів. Тож ми просимо мешканців і гостей міста утриматися від використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час новорічних святкувань для спокою воїнів і, звісно, безпеки людей", - зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Тож, львів`яни, українці, люди! Будьмо чуйними до біди свого народу та вшануймо пам`ять та спокій тих, хто воює, чи вже віддав своє життя зі те, аби на карті світу залишалась країна Україна. 

comments powered by HyperComments